Compartir

El vehicle, desvetllat durant la conferència de premsa de la marca japonesa en el marc del Saló Internacional de l'Automòbil de Detroit 2017, combina un estil refinat, un disseny emocional, ampli espai, confort i tecnologia per brindar una experiència de mobilitat sense límits per als conductors del demà. Però per sobre de tot, el Nissan VMotion 2.0 destaca per presentar l'evolució del disseny frontal "V-Motion", la insígnia de la marca que actualment presenten models com el Nissan Qashqai o el nou Nissan Micra La il·luminació al voltant de l'emblema frontal de Nissan dóna pistes del futur de "Intelligent Mobility" – el programa de la marca per assolir l'objectiu de zero emissions i zero accidents – i brilla per indicar quan el vehicle està en mode ProPILOT. En aquest cas, el sistema proporciona tecnologia auxiliar de conducció autònoma en carrers urbans i interseccions.

La silueta del vehicle té com una de les seves principals característiques un "sostre flotant", amb una línia fluint de manera contínua de els pilars A -els quals compten amb una inclinació molt pronunciada- fins a la vora de la cajuela. El parabrisa del darrere i el pilar C flotant també brinden una impressió d'una aerodinàmica intel·ligent i eficient.

Un excepcional acabat en color carbó amb prims fils de plata accentua la línia del sostre. Una estesa línia entre eixos mostra l'àmplia cabina del vehicle, mentre que la superfície de la carrosseria està definida pel llenguatge de disseny de Nissan, "Emotional Geometry" (Geometria emocional). La part posterior del vehicle denota classe i fortalesa. Les distintives llums posteriors en forma de bumerang emfatitzen l'amplitud del vehicle. Igual que la graella, el difusor posterior brilla quan el vehicle opera en mode ProPILOT. Els seients són còmodes i estan entapissats amb cuir flexible, amb un especial encoixinat sense fils en els inserits que brinda l'aparença d'una exquisida bossa de mà. El volant està dissenyat per permetre al conductor i al passatger veure clarament la pantalla d'infoentreteniment sense cap interrupció, realçant una experiència gràfica d'usuari contínua.

Aquest prototip serà el referent dels futurs models que presenti la marca japonesa en el mercat internacional.