Compartir

Novetat d'última hora a les Crèdit Andorrà GSeries: la participació de Dani Sordo i també de Nil Solans a la G1 al volant dels GiAND Car desenvolupats per PCR Sport i que aquesta temporada -amb sis unitats- disputaran la nova categoria GS2.

Sordo, que aquests dies està provant el Hyundai i20 Coupé WRC en territori francès de cara al proper Ral·li Monte-Carlo, formarà equip a la G1 amb el seu pare, Daniel Sordo Sr, antic pilot de ral·lis i pujades, en el que serà un mà a mà familiar però amb el gran al·licient que es veurà en acció a l'únic pilot espanyol en un equip oficial del Campionat del Món FIA de Ral·lis.

Dani Sordo ja va estar present en el Circuit d'Andorra el 2014 quan va prendre part a 'The Duelo', enfrontant-se en aquella ocasió a l'andorrà Joan Carchat, a qui va vèncer per 2 victòries a 1 en el round al que se li va donar el nom de “The Rally Drivers”. Aquell “The Duelo” entre Sordo i Carchat va ser vibrant, una mostra de competició amb magnificència: “Ha estat molt divertit, el cotxe és una petita bomba, va bé i és fàcil de conduir, és sorprenent el què pots fer amb ell; la veritat és que me'n vaig molt satisfet”, comentava un Dani Sordo content al final de la G5 de 2014, després de deixar un magnífic sabor de boca a tothom.

Curiosament, en aquella ocasió també van estar a les GSeries els germans Espargaró, que van competir a la categoria GS1 en el si del MotoGP Team, per la qual cosa d'alguna manera aquesta G1 serà una nova trobada entre tres grans cognoms del motor mundial.

Però les novetats no acaben aquí ja que l'actual Campió de les GSeries, Nil Solans, ha anunciat que es passa a aquesta categoria GS2 i a més disputant tota la temporada. A la G1 d'aquest cap de setmana formarà equip amb el mallorquí Pedro Font, quedant per definir amb quin pilot farà tàndem a partir de la segona cita. Solans ja va estar provant els nous GiAND Car a la GZero reservada a aquests vehicles i es va mostrar encantat amb el seu funcionament i prestacions.