Compartir

L'importantíssim partit de diumenge contra el Real Betis Energía Plus serà l'escenari de la primera de les iniciatives de la collaboració entre el MoraBanc Andorra i l'entitat filantròpica Bomosa. Així, diumenge, en el descans del partit, hi haurà una desfilada de gossos a la Bombonera i es llegirà un manifest de sensiblització per al bon tracte i l'amor a les mascotes.

D'altra banda, el Bàsquet Club MoraBanc Andorra i el Johan Cruyff Institute s'han unit per intercanviar sinèrgies. El president del club, Gorka Aixàs, ha signat aquesta setmana un conveni de collaboració amb l'entitat que permetrà a totes dues parts beneficiar-se d'activitats conjuntes.

El president del club andorrà ha pogut conèixer de primera mà els programes i metodologia d'ensenyament del Johan Cruyff Institute com a ex alumne del Màster en Gestió Esportiva. A partir d'ara, seran els jugadors de l'Andorra, així com els empleats i socis del club els que tindran la possibilitat d'accedir a la formació en gestió esportiva i màrqueting esportiu amb descomptes especials.

El descompte serà d'un 30% on line i un 20% semipresencial, amb l'excepció del màster, que no tindrà descompte. Mentrestant, els alumnes de Johan Cruyff Institute podran aplicar els coneixements adquirits fent pràctiques al club andorrà.