Compartir

Si hi ha algun esport que sigui capaç d'unificar esport, passió, espectacle i negoci aquest és el futbol. Una disciplina que s'ha convertit en una cosa tan gran i rellevant per a la societat en el seu conjunt que ha adquirit la denominació de fenomen de masses. Una cosa que transcendeix més enllà d'un simple joc. Una potent indústria que beneficia a molts sectors.

De fet, tanta és la influència que exerceix que, durant l'any, genera una ingent quantitat de diners. Més concretament, al sector empresarial, especialment aquell que fa a les cases d'apostes. En aquest web es pot trobar quina d'aquestes plataformes s'ajusta millor a les exigències o demandes del client, o en aquest cas jugador. Moltes són les que han crescut de manera considerable gràcies al fenomen futbolístic.

Un negoci el flux monetari resideix principalment en les apostes esportives, com la Travessa o les que es realitzen de forma online, que constitueixen una gran part dels ingressos que genera el futbol a Espanya. De fet, un estudi elaborat per la consultora KPMG, al maig de 2015, afirma que la quantitat generada pel sector futbolístic és de 923.700.000 d'euros.

Pel que fa a la competició nacional, la gran cita, i per tant la que provoca una major quantitat d'ingressos, és el clàssic disputat entre Barcelona i Reial Madrid, i viceversa. Un esdeveniment que, per la seva transcendència mediàtica, supera la barrera del que esportiu. En aquesta línia, el president de Jdigital, Sacha Michaud, va corroborar que "Reial Madrid i Barcelona generen gairebé el 50% de les apostes en lliga durant tota la temporada, l'impacte econòmic que tenen els eterns rivals en el sector del joc en línia és importantíssim i en un clàssic es fa encara més latent ". Dada que demostra la seva clara influència en aquest mercat.

D'altra banda, no podem oblidar fer al·lusió a l'atractiva oferta que produeix la Champions League a aquest sector. Un torneig en el qual l'aposta +2.5 gols, tendeix a ser la més comuna. Generalment, els partits conclouen amb tres gols, ja que, quan aquests es presenten igualats, dit pronòstic resulta beneficiós per a la persona que aposta.

A més, les apostes sobre els resultats en les segones parts dels partits de Lliga de Campions també ofereixen dades que val la pena tenir en compte. És clar exemple va ser la passada edició, en la qual el 56,8% dels gols es van aconseguir en la segona meitat. Així, el 22,5% dels gols (gairebé a una quarta part del total) es van marcar a falta d'un quart d'hora per al final del partit.

Cada curs europeu, Reial Madrid, Barcelona i Bayern Munic, principalment, es troben per sobre dels altres, ja que normalment arriben sempre a les fases més decisives d'aquesta competició. Només els encreuaments i enfrontaments directes entre ells poden causar la seva primerenca eliminació. És per això que es considera més recomanable apostar per la victòria en els partits disputats per tres dels equips més llorejats del territori europeu.