Compartir

Els assistents van poder gaudir d'un espectacle exclusiu de l'il·lusionista Pedro Volta i conèixer de prop el nou model

El Nou Volkswagen (VW) Tiguan aixeca expectació allà on va. Prova d'això és la càlida acollida que aquest cap de setmana va rebre a Pérez Rumbao Car, Concessionari Oficial Audi de la companyia Pérez Rumbao a Vigo, on es va presentar davant més de 200 persones.

La #ExperienciaTiguan va estar acompanyada per multitud de famílies que van poder veure de prop diversos acabats del nou model de la marca alemanya, a més de gaudir d'un espectacle exclusiu protagonitzat per Pedro Volta.

Tot això es produïa en un entorn màgic, ja que PERCAR va preparar una posada en escena plena d'elements simbòlics amb l'objectiu de mostrar totes les prestacions del Nou Tiguan. El seu disseny i confort a través de "la màgia de volar", la seva connectivitat a bord mitjançant "la màgia de connectar" i la seva assistència en conducció amb "la màgia de conduir".

Cadascuna d'aquestes tres característiques estava representada per una porta diferent i darrere de cadascuna es trobava un VW Tiguan amb una escenografia sorprenent: sobrevolant el cel entre núvols de cotó i avions de paper, que aporten la sensació de lleugeresa i confort; connectat a desenes de fils de colors, donat el seu equipament amb tecnologies intel·ligents; i circulant entre edificis com a bon urbanita, de manera confortable i segura gràcies als seus sistemes d'assistència, que fan molt fàcil la seva conducció.

Amb aquesta presentació i malgrat la seva incipient activitat a Vigo, Pérez Rumbao Car va tornar a sorprendre al públic com ho va fer el passat mes de setembre, quan va organitzar la posada de llarg de l'Audi Q2 en Samil al costat del músic, productor i DJ Carlos Jean.