Compartir

Els blancs complien el seu partit 400 a la Copa d'Europa, tot i que no vam veure la mateixa intensitat que el cap de setmana a Sevilla, el Madrid va fer 5 gols a un equip polonès que ho va intentar, però es va veure la debilitat defensiva de la qual van fer gala durant tot el partit. La feblesa en tasques defensiva també va estar en la banda dels locals que aquest any passi el que passi no acaben amb la porteria a zero. La novetat a l'onze va ser l'entrada de Marc Asensio, James i Danilo.

Abans que arrenqués la trobada es van viure diversos moments de tensió entre els aficionats polonesos més radicals i la policia, que es van saldar amb diverses detencions. En l'inici del partit el Legia va sortir valent amb la intenció de jugar a futbol al temple blanc. En els primers minuts el Bernabéu va sentir la por al cos amb algun acostament i un xut al pal dels visitants.

Als 16 minuts Gareth Bale trencava l'empat amb una jugada per la dreta. Poc després, un xut de Marcelo des de la frontal tocava en un defensa i es colava a la meta visitant per instal·lar el 2-0 als 20 minuts. La tranquil·litat duraria poc, 2 minuts més tard Danilo va cometre un clar penal que Radovic transformava en el que seria el gol de l'honor del Legia.

Un dels grans descobriments d'aquesta temporada al Reial Madrid està sent Marc Asensio. El jove futbolista mallorquí seria l'encarregat de posar el tercer en el compte dels de Zidane després d'una deixada de Cristiano Ronaldo a la frontal, i amb un xut ras batia a Malarz per arribar al descans amb 3-1 al marcador.

A la segona meitat tot va seguir com en els primers 45 minuts. Els gols no van arribar fins als canvis realitzats per Zidane, Lucas Vázquez i Morata ocupaven el lloc de James i Bale respectivament. Els jugadors del planter li van donar més força a l'atac blanc, tots dos van marcar. El gallec Lucas Vázquez feia el quart després d'una jugada per la banda de Morata, que servia un gran centre des de l'esquerra perquè Vázquez, sense deixar-la botar aconseguís batre de nou el meta polonès.

Durant tot el partit vam veure a un Cristiano Ronaldo que, com és costum aquesta temporada, ho va intentar però no va aconseguir el premi del gol. El que sí vam veure en l'astre portuguès són dues assistències, una al gol d'Asensio i una altra al cinquè.