Compartir

La vida segueix igual. El Bayern (que no sabia el que era cedir un punt davant ningú aquesta temporada) va veure com l'Atlètic va tornar a ser molt superior a un dels millors equips del món. Per als alemanys, al Calderón no hi ha manera. I per Ancelotti tampoc. Els matalassers van tornar a ser un mal de queixal per a l'italià. Quan tot semblava que la visita dels bavaresos anava a ser una visita al dentista, els que van sortir desdentats van ser els alemanys.

Els germans van arrencar la trobada buscant el domini de la possessió i el van trobar, però sense fer patir massa als de Simeone, que van disposar de les ocasions més clares del partit. Només una clara de Müller al principi. Poc després va avisar Torres amb una pilota al pal, de cap. El nen va tornar a enviar un avís manant la pilota al lateral de la xarxa, sol davant Neuer. Però no va ser el de Fuenlabrada qui obriria la llauna. Va ser el belga Carrasco, amb una excel·lent conducció. Torres l'esperava, però a l'extrem, amb el 10 a l'esquena va confiar en la seva cama esquerra, la va creuar al pal esquerre, va rebotar a la cara interna del pal ia la xarxa.

Durant la segona part, el Bayern va tenir més pilota que al primer temps, però encara menys control. A aquest Atleti és molt difícil fer-li un gol, i més quan els 11 defensen darrere de la pilota, pressionant a l'adversari que té l'esfèric en les botes … buscant l'error forçat. Tot i així l'equip d'Ancelotti va tenir alguna ocasió més. Va buscar també agitar l'arbre i va fer tres canvis, ofensius. Va treure a Thiago per posar a un jugador de banda, Kimmich, va treure a Boateng per ficar a Hummels i avançar a Lahm al centre del camp, i va retirar a un desaparegut Müller per posar l'electricitat de Robben. I cap dels catorze futbolistes bavaresos van ser mínimanent recognoscibles. Simeone va anul·lar per complet a cada un dels futbolistes rivals. Lewandowski va ser menys rematador que mai, Thiago va donar un recital de pilotes perdudes, la defensa va patir les escomeses de Torres, Griezmann i Carrasco.

I Arturo Vidal, capítol a part. Un jugador desconnectat, anul·lat i desesperat, va cometre un penal absurd pel que va haver de veure la targeta, i no va ser així. Filipe Luis a terra, l'àrbitre va decretar el punt de penal, i Griezmann va enviar l'esfèric al travesser. Hauria estat la cirereta a un pastís perfecte. Tot i això, i encara que el Bayern va buscar l'empat a la desesperada, els tres punts es van quedar al Calderón, a l'estadi d'un equip que encara no sap el que és perdre aquesta temporada.