lunes, 10 agosto 2020 11:12

Michael Schumacher, en una "situació difícil de revelar", segons el seu mànager

Michael Schumacher contínua a casa de Gland (Suïssa) rebent tractament del greu accident que va patir mentre esquiava al desembre de 2013 a l'estació francesa de Meribel.

Això sí , les novetats sobre la seva estat de salut, dos anys i mig després d'aquest tràgic succés, no són gens encoratjadores. Sabine Kehn, representant de l'expilot alemany, ha confirmat al rotatiu alemany 'Kölner Express' que en hores d'ara, el millor és "guardar silenci".

"actualment l a situació és tan difícil que per desgràcia no es pot revelar res. Cal comprendre això ", explicava la manager de l'heptacampió del món d'automobilisme.

Kehn ha demanat, com sempre," respecte "i" privacitat " per a la família, assegurant que ara és moment de deixar "espai" a tots ells i no impedir la seva vida diària.

Els aficionats del 'Kaiser', això sí, no perden l'esperança i confien en la recuperació del pilot. Les últimes notícies sobre el seu físic no eren res encoratjadors, confirmant una font pròxima a la família que podria pesar menys de 45 quilos, circumstància que estaria retardant aquesta anhelada millora en el seu estat de salut.

Artículos similares