Quantcast

Els millors llocs per fer surf a Espanya

Ha arribat l'estiu i una de les millors activitats per gaudir de la platja i el clima estiuenc és fer surf. Coneix en aquest post els millors llocs per fer surf a Espanya.

Encara que fer surf pot semblar, al principi, molt difícil, si ens decidim per fer un curs de surf, una de les millors opcions per a cursos de surf està a Galícia , amb tota seguretat s'acabarà convertint en una de les activitats més divertides del estiu. Gaudir del sol, del mar i aprendre una activitat esportiva divertida és el pla perfecte per a la temporada, a més és apte per a tota la família, ja que les diferents escoles ofereixen classes de surf per a totes les edats i nivells . A continuació un llistat de les millors platges per fer surf aquest estiu a Espanya:

– Platja Mundaka : Situada a Biscaia, les aigües de platja Mundaka poden ser les més llegendàries d'Espanya. Ideal per surfejar si aquestes en nivell avançat, les seves ones poden arribar conductes llarguíssims sobre sorra, amb una alçada de gairebé 4 metres d'altura. És un dels llocs més visitats pels surfistes experimentats.

– Platja de Salinas : Situada a Astúries, és una de les platges amb més onades d'Espanya. Poden gaudir-fins a 200 dies a l'any de perfecte mar per fer surf. La seva altura ronda en els dos metres i mig, i la majoria d'un recorregut de 60 metres.

– Platja de Zarautz: Situada a Guipúscoa, ofereix onades tot l'any, convertint-la la platja ideal per surfejar, sense grans corrents i amb tots els nivells possibles, per a tots els gustos. Així mateix, entre les platges Zarautz i Getaria, trenca una de les onades més perilloses d'Espanya, coneguda com Roca Puta, que només pot observar-se en les marejades més agressives de l'hivern.

– Platja de Somo : Situada a 30 quilòmetres de Santander, es troba la platja idíl·lica per a tots els estils de surfeo. Compta amb tots els nivells possibles, i trenca bones ones durant tot l'any. No solament pot ser gaudida per surfejar, també és ideal per a aquells que no siguin fer-ho, i que desitgen gaudir del mar.

– Platges de Galícia: Galícia és un paradís per a qualsevol surfista el que es corrobora amb platges com Pantin o Razo que es troben a la costa atlàntica, són considerades les més importants per al món del surf a Galícia. Són especialment ideals per fer surf en els mesos d'octubre i novembre, però els seus pics constants i marejades en totes les direccions possibles, tornen aquestes platges perfectes durant tot l'any.

Comentarios de Facebook