viernes, 7 agosto 2020 20:51

El nuvi de Mireia Belmonte acusa Erika Villaécija de donar-1 cop

Javier Hernanz, piragüista i nuvi de la nedadora catalana Mireia Belmonte, ha sorprès a molta gent amb una imatge en seu compte de Twitter. s'hi pot veure mitja cara de la seva parella amb l'ull de vellut. La imatge inclou el següent missatge: "La competitivitat entre esportistes del mateix país aixeca el nivell. Però utilitzar tècniques antiesportives és sancionable". El missatge va dirigit a Erika Villaécija, nedadora que va competir contra Mireia Belmonte al Preolímpic d'aigües obertes. Les dues van ser rivals ja que competien per una plaça, que va acabar obtenint Erika.

La nedadora de Badalona va quedar en la vint vuitena posició, pel que quedo fora. Erika, de Barcelona, ??va aconseguir la classificació després de quedar entre les 14 primeres. Mireia Belmonte va rebre un suposat cop per part de l'altra nedadora catalana en aquella prova que es va realitzar el passat cap de setmana. Tot i que els cops solen ser freqüents en proves d'aquest estil.

Javier Hernanz, va publicar un altre missatge al seu compte mica més tard. "Sí és ella. Una rival que creu poder utilitzar actes antiesportius per poder treure rivals. Això és la conseqüència".

Artículos similares