Quantcast

Benítez es porta 600.000 euros per la onzena del Reial Madrid

L'extècnic del Reial Madrid Rafa Benítez, que va deixar líder a l'equip en la fase de grups de la Champions abans de ser acomiadat, s'embutxacarà per això una prima de 600.000 euros. I és que l a conquesta de l'Onzena no només ha suposat un gran gran alegria per a jugadors, aficionats i directius del club blanc.

L'extècnic de l'equip, Rafa Benítez, també té motius per estar com unes castanyoles amb el màxim títol continental que es va fer realitat amb el seu successor a la banqueta, Zinedine Zidane. El de Parla, que va deixar líder a l'equip en la fase de grups de la Champions abans de ser acomiadat el gener d'aquest any, rebrà també la seva cosina corresponent, aquests 600.000 euros, i que per cert és la mateixa quantitat que s'han embutxacat cada futbolista de la primera plantilla. Zizou, en canvi, com a entrenador, ha cobrat el doble, 1,2 milions d'euros .

En l'actualitat Benítez dissenya un renovat projecte per intentar tornar a Newcastle a la Premier League. El seu nou ajudant serà Mikel Antía, exjugador del Reial Madrid, Celta, Valladolid, Reial Societat, Numància i Elx, entre d'altres. Tots dos van coincidir en la dècada dels 90 com a jugador i tècnic al filial merenga i al Valladolid.

Comentarios de Facebook