Compartir

El passat dissabte, el Bayern de Munic va tancar la temporada amb un títol, la Copa d'Alemanya. Una bonica comiat per a Pep Guardiola al club bavarès, del qual s'acomiada amb l'amargura de no haver pogut guanyar la Champions amb el seu actual equip.

Malgrat això , l'afició del Bayern està molt agraïda a Pep dels seus èxits en les últimes temporades. Com a mostra del gran treball del tècnic català, el club va preparar una festa de comiat a Guardiola i ja de pas celebrar l'últim títol aconseguit en la qual fer-li un bonic regal del qual no s'oblidés mai.

I vagi que si ho va fer! En ple balcó de l'Ajuntament de Munic va començar a sonar en alemany la versió del clàssic de Manolo Escobar 'Visca Espanya!' . Javi Martínez, Bernat, Xabi Alonso i Thiago van començar a saltar a Marienplatz però Guardiola, confés partidari de la independència de Catalunya i partidari que es converteixi en una república, no es va prendre gens bé aquest 'homenatge' .

Sí, a les imatges que ha filtrat la televisió del club es pot apreciar com l a cara de Pep és un autèntic poema i fins i tot esbufega en diverses ocasions , demanant a tots els déus haguts i per haver que s'acabi ja aquest calvari. Quin regalet!