Quantcast

El Reial Madrid i l'Ajuntament tanquen l'acord de reforma de l'Santiago Bernabéu

Manuela Carmena anuncia un principi d'acord amb el Reial Madrid perquè es duguin a terme les reformes en l'Estadi Santiago Bernabéu. El projecte d'ampliació de l'estadi del club blanc va a ser una realitat, tot i que amb alguna diferència al que s'havia pensat en un principi. L'ampliació de l'estadi no serà pel lateral est, que és el que toca amb el Passeig de la Castellana, pel que serà ampliat per la zona de la plaça dels Sagrats Cors, al lateral oest. "L'acord no està conclòs però va extraordinàriament bé", deia l'alcaldessa de Madrid. Va dir que només queda "tancar l'acord".

El centre comercial que es troba ara mateix a la zona propera a la plaça dels Sagrats Cors, deixarà d'existir, i en el seu lloc es posarà un lloc . L'alcaldessa de la capital espanyola, després de gairebé un any al càrrec, ja ha negociat tant amb el Reial Madrid com amb l'Atlètic de Madrid els processos d'estadis.

En el cas de l'Atlètic de Madrid, durant el partit que van disputar el FC Barcelona i el Sevilla FC al Calderón causa de la final de Copa , l'alcaldessa de Madrid va aprofitar per parlar amb Enrique Cerezo , president del club rojiblanco. "L'Atlètic de Madrid es va a la peineta" , es va escoltar en la conversa. El cas sembla que està gairebé resolt. Després de la desaparició de l'estadi Vicente Calderón, probablement s'aprofiti la zona per temes urbanístics.

Comentarios de Facebook