martes, 22 septiembre 2020 14:23

Simeone va perdre els nervis i va colpejar al delegat de l'Atlètic per no fer el canvi ràpid

Diego Simeone té tot mesurat. Cada un dels membres de la plantilla i l'equip tècnic té una missió durant un partit. I els canvis tenen el seu moment i la seva durada, gairebé com en la Formula 1, on tot respon a un pla. I és que a la banqueta del Cholo tot està mesurat com en el 'paddock' de Mercedes. És o no és un bòlid l'Atlètic?

EL cas és que quan les coses no surten com vol el Cholo, la tensió puja molts graus. Això és el que es va viure a l'Allianz Arena de Munic, quan l'empenta final del Bayern feia témer el pitjor als Atlètic. En aquest punt, Simeone no va poder controlar els nervis fruit del seu enuig per la tardança a realitzar el canvi que havia demanat a la seva banqueta i va colpejar al seu delegat de camp, Pedro Pablo Matesanz.

el 'Cholo' tenia preparada l'entrada al camp del central Savic, al minut 90, per defensar el 'bombardeig' alemany a l'àrea blanca i vermella. Amb el joc aturat i la substitució preparada, el Bayern va treure ràpid la pilota impedint que s'efectués el canvi . Simeone ha reaccionat amb un violent cop de mà a l'espatlla del delegat per no estar més veloç en la notificació de la substitució a l'equip arbitral. ¿Resultat? Els alemanys així, van poder realitzar una nova jugada d'atac sense Savic al camp. El que va poder provocar una desgràcia parell l'equip matalasser.