Compartir

L'S alon l'Automòbil de Madrid, MADRID ACTE 2016 , el gran aparador comercial de l'automòbil que del 10 al 16 de maig, reunirà en els pavellons d'IFEMA la major oferta de vehicles nous del mercat , serà escenari de celebració múltiples activitats per als amants del motor i la conducció. Entre elles, un gran esdeveniment de competició per a tots aquells que vulguin sentir-se com autèntics pilots professionals, que ha organitzat GAME eSports a través de la seva plataforma de joc SocialNat, i que oferirà a tots els participants l'oportunitat de demostrar les seves habilitats.

els amants de la conducció, disposaran de vuit sorres de joc tematitzades i més 3.000 metres quadrats més de 3.000 metres quadrats per competir amb els videojocs de velocitat del moment i guanyar fantàstics premis.

els concursants podran gaudir dels títols de velocitat del moment: Mario Kart 8, Assetto Corsa, Dirt Ral·li, WRC 5, Forza 6 i F1 2015 entre d'altres. A més, GAME eSports regalarà l'entrada al Saló a tots els socis de GAME tindran entrada gratuïta al Saló , sempre que comprin o hagin comprat algun d'aquests títols, aquesta última opció limitada als 1.000 primers que canviïn el seu codi.

Hi haurà premis per als campions diaris de cada sorra de joc; premis per als guanyadors de la classificació general de cada títol, i un premi especial per al gran campió que sortirà d'un torneig especial de fi de festa que reunirà els guanyadors de cada classificació general.