Compartir

L'espanyol Fernando Alonso (McLaren), que havia sortit en desena posició, en el seu retorn a competició des del seu accident de fa un mes a la primera cursa de la temporada, a Austràlia, va acabar finalment en dotzena posició.

el seu compatriota Carlos Sainz (Toro Rosso), per la seva banda, va arribar novè , mentre el brasiler Felipe Massa (Williams) va ser el llatinoamericà més ràpid i va acabar sisè, després d'una impecable defensa de la seva posició tot i la insistent pressió de Lewis Hamilton (Mercedes), setè.
Rosberg va donar les 56 voltes al circuit xinès, de 5.451 metres (el que suma un total de 305,256 quilòmetres).

la victòria d'avui f ortalece la posició com a líder de la classificació per Rosberg , que va sortir de la seva primera "pole" de 2016 sense perdre aquest avantatge que va arribar a ser de més de mig minut- en tota la carrera, mentre es desfermava una espectacular batalla en tots els llocs de punts, i fins i tot més enllà, per darrere d'ell.

l'alemany, de tornada al circuit xinès on va aconseguir el 2012 la primera "pole" i la primera victòria de la seva carrera a la Fórmula 1, suma ja amb els 25 d'avui un total de 75 punts , després d'aconseguir la marca perfecta de signar tres victòries consecutives en els tres primers Grans Premis del campionat (Austràlia, Bahrain, Xina).

La següent i quarta prova del Mundial de Fórmula serà el Gran Premi de Rússia, que es disputarà a Sotxi entre el 28 d'abril i l'1 de maig.