sábado, 19 septiembre 2020 12:17

L'espectacular transformació del futbolista Julio Baptista

Que a Juliol Baptista us apodasen la 'bèstia' no era fruit de la casualitat. El seu portentós físic era un dels seus punts forts i tenia serioses opcions de sortir victoriós en cada lluita amb els rivals. Així es va guanyar l'afecte de l'afició del Sevilla i així va aconseguir cridar l'atenció del Reial Madrid. El seu pas pel Santiago Bernabéu no va resultar tan reeixit com tots esperaven i va començar el seu periple per diferents equips d'Europa.

Tot i que molts aficionats ja no li recordin i que ja no compti amb minuts al futbol d'elit, Julio Baptista no ha seguit els passos d'un bon nombre de futbolistes que perden la seva forma física a mesura que baixen les seves exigències. El brasiler ha fitxat recentment pel Orlando City de la MLS i ha revolucionat les xarxes socials per la seva espectacular transformació física.

Com a mostra la foto que ha compartit el compte oficial del club nord-americà, Baptista s'ha espremut al gimnàs i llueix uns impressionants bíceps. De fet, com mostra en el seu perfil d'Instagram, l'evolució del seu tors també resulta molt cridanera.