Compartir

No és cap novetat que hi ha certs futbolistes que donen bastant la nota, i no parlem precisament dins del camp, sinó per la seva modelets i els seus extravagants looks. Alguns dels millors jugadors del món tenen un dubtós gust en el que a moda es refereix, i si no que l'hi diguin a Leo Messi, Neymar, o Dani Alves . ..

I és que, els jugadors del Barça estan sent criticats per com anaven vestits ahir a l'arribar al Camp Nou , abans d'enfrontar a l'Atlètic de Madrid a la Champions. < / p>

Tirant de sarcasme, el Daily Mirror ha criticat la roba triada per alguns dels futbolistes entrenats per Luis Enrique. "Estem indagant els rumors que diuen que a l'hotel de concentració del Barcelona no hi havia cap mirall" , asseguren.

El que més criticat està sent és sens dubte Leo Messi. "Què és això, Leo? Per què vas com un tauler d'escacs? Podem comprendre el de la jaqueta de pell i la gorra, però segur que no tenies millors samarretes per casa?" , es pregunten.

A més, al diari han fet una enquesta per saber quin jugador és el que pitjor vestit va arribar al Camp Nou, i és l'argentí el que va guanyant.