miércoles, 12 agosto 2020 15:34

Mor Cesare Maldini, llegenda del futbol italià

Setmana difícil per al món del futbol. Després de la tràgica mort de Johan Cruyff, aquest diumenge, Cesare Maldini, un dels millors jugadors italians de la dècada dels 60 ', ha mort als 84 anys d'edat , segons ha anunciat la seva família a través d'un comunicat.

"Anunciem amb gran tristesa la mort de Cesare a la matinada de dissabte per alba diumenge", apunta aquest escrit, que ha commocionat els aficionats del futbol al país transalpí.

Maldini, que va arribar a ser seleccionador italià de futbol, ?? va desenvolupar la gran majoria de la seva carrera com a futbolista al Milà, el club dels seus amors on va estar dotze temporades i va recollir grans èxits, entre ells, quatres Lligues i la primera Copa d'Europa de l'equip 'rossonero'. el seu últim any va ser a Torí, conjunt d'on sempre ha assegurat que guarda grans records.

Com a entrenador, la seva carrera va ser molt menys important encara que va tenir l'oportunitat de adreçar a la 'azurra' i fins i tot a Paraguai, el qual va ser el seu últim càrrec important. Molt important va ser, per cert, el seu treball com a mà dreta d'Enzo Bearzot al Mundial d'Espanya 82 ' perquè Itàlia guanyés el títol.

El seu fill, Paolo Maldini, segueix els seus passos i també forma part dels 'mites' d'Itàlia. Cesare, DEP.

Artículos similares