Compartir

Fernando Alonso no podrà córrer al circuit de Bahrain aquest cap de setmana després de conèixer la prohibició de la FIA (Federació Internacional d'Automobilisme) després de no superar el seu examen mèdic. El pilot de McLaren s'ha sotmès a una prova al circuit de Shakir, que no ha aconseguit passar amb èxit.

Alonso va tenir un brutal accident fa dues setmanes, a la primera cursa de la temporada, al circuit d'Austràlia del que va sortir il·lès miraculosament, encara que amb dolors a les cames. No obstant això, el seu cotxe va quedar completament destruït i al principi es va témer el pitjor.

L'accident podria haver-li deixat seqüeles i la FIA ha comunicat que "després d'un examen dut a terme aquest matí al centre mèdic del Circuit Internacional de Bahrain, s'ha decidit que el pilot de McLaren Honda F1 Team Fernando Alonso no ha de participar en el Gran Premi de Bahrain aquest cap de setmana. Després de comparar 2 tomografies computeritzades (TC) al tòrax, s'ha decidit que la resolució era insuficient per permetre-competir per motius de seguretat " . L'asturià haurà d'esperar una setmana més.