Compartir

Amb l'apadrinament del pilot espanyol Carlos Sáinz , Peugeot Espanya Racing Team ha presentat els equips i cotxes amb què participarà en dues de les competicions automobilístiques més exigents del calendari anual: el World Rally Championship 2 i la 208 Ral·li Cup.

Les principals atraccions han estat els dos cotxes i els equips que els pilotaran fins a la victòria. L'asturià José Antonio 'Coet' Suárez ha iniciat ja la seva primera temporada a la segona categoria del World Rally Championship amb el Peugeot 208 T16 R5, un homenatge al mític Peugeot 205 T16 que va aconseguir el doble títol mundial de l' WRC i doble guanyador del Dakar durant la dècada dels 80. Després d'un inici esperançador a Monte-Carlo, Suárez compta amb la destresa com a copilot del gallec Cándido carrera per continuar llaurant una carrera meteòrica.

Per la seva banda, el pilot madrileny Pepe López busca consolidar-se en la sempre exigent 208 Ral·li Cup amb el reeixit Peugeot 208 R2, un vehicle que ja va fer campió de la mateixa categoria a el seu company d'escuderia 'Coet' Suárez. Per repetir èxit, López comptarà amb l'ajuda en el copilotatge de Borja Rozada, que posarà els seus 16 anys d'experiència en els circuits a disposició del jove pilot per aconseguir el triomf final.

El padrí de la divisió de ral·lis de Peugeot i mentor dels dos joves pilots que posa en joc l'escuderia enguany, Carlos Sáinz, ha declarat que ,. "Suárez ja sap el que és guanyar un gran campionat com és la 208 Ral·li Cup . És un guanyador i no crec que trigui gaire a pujar a la màxima categoria de l'WRC. Per la seva banda, López és jove i encara té molt a aprendre, però les seves ganes i les seves qualitats innates poden ser un gran al·licient per aconseguir un bon resultat aquest any ".

Ara ja només queda veure com discorre la temporada per als dos pilots espanyols en les seves diferents campionats. 'Coet' Suárez reprendrà el volant el proper 20 de maig al Ral·li de Portugal mentre que Pepe López farà el mateix l'1 d'abril al Ral·li Terre des Causses.