Compartir

La Fiscalia ha denunciat a Xabi Alonso davant el jutjat de Madrid per un presumpte frau fiscal que va realitzar el migcampista del Bayern de Munic entre els anys 2007 i 2009, és a dir, en els seus últims anys al Liverpool i els seus primers mesos com a jugador del Reial Madrid.

el cas del futbolista de Sant Sebastià és molt similar al que va ocórrer com Javier Mascherano, amb qui va coincidir a l'equip britànic, i que va acceptar pagar una multa i un any de presó per no declarar els ingressos obtinguts d'un important patrocinador amb una societat fantasma a Miami.

Precisament, segons publica 'El Mundo', la denúncia a Xabi Alonso es produeix per aquest motiu . S'entén que per qüestions estratègiques o de greuge a Barcelona, ??la justícia ha d'aclarir el frau a l'exfutbolista del Reial Madrid de la mateixa manera que va passar amb l'argentí.

XAVI ALONSO NEGA QUALSEVOL DELICTE

El futbolista del Bayern de Munic ha rebutjat la seva implicació en qualsevol delicte fiscal i assegura no haver rebut notificació legal alguna "que investigui qualsevol classe de defraudació".

"Sempre he complert i segueixo complint amb totes i cadascuna de les obligacions fiscals (…) Estic a disposició de la justícia ja que les actuacions realitzades s'ajusten sempre a la legalitat vigent ", apunta en un comunicat el donostiarra.