Compartir

El filipí Manny Pacquiao no para de rebre pals després de les seves declaracions sobre els gais dels que va dir que eren "pitjors que els animals" . Aquella frase ja li ha valgut la ruptura del seu vincle de patrocini amb Nike, i ara, també, un desafiament per part del porto-riqueny Orlando "Fenomen" Creu, que fa uns anys es va convertir en el primer boxejador professional gai. < / strong>

"Hola, Manny. Dir que els homosexuals són com animals és irresponsable. Jo sóc homosexual i no hauries de jutjar pel meu estil de vida. Déu ens demana que ens estimem els uns als altres incondicionalment ", va dir Creu en un vídeo de Youtube.

en el mateix missatge, el va desafiar a entrenar junts per conèixer-se millor: " Jo et convido a que et reuneixis amb mi i em coneguis com a ésser humà primer i et garanteixo que pensaràs diferent. potser després podem fer una sessió d'espàrring. Cuida't, estaré pregant per tu i la teva família ".

i és que el boricua de 34 anys, es va mostrar molt molest amb les paraules de Pacquiao i li va aconsellar canviar la seva mentalitat si de veritat vol ser dedicar-se a la política en el seu país . "si va a optar a la presidència ha d'entendre que es va a trobar amb tots els temes de la comunitat gai perquè ja és acceptada a nivell mundial ", ha apuntat Creu.