Compartir

Apel·lació estima el recurs presentat pel club blanc-i li imposa un partit de suspensió, en lloc de tres, en virtut de l'article 123.1 del Codi Disciplinari , amb multa accessòria de 350 euros al club i de 600 el futbolista.

Segons el parer del Comitè, "l'únic argument explicatiu (de Competició) per aplicar la sanció en el seu grau màxim és 'per l'especial gravetat de l'acció ', sense exposar mínimament on resideix la gravetat de la mateixa , ja que del contingut de l'acta arbitral, no sembla desprendre ".

El comitè continua la seva explicacción de manera molt clara. Si en altres ocasions, en accions similars, s'ha exigit una motivació per considerar una acció sancionada com a molt greu, el comitè estima que aquesta vegada també resulta exigible "Sent aquest requisit necessari i imprescindible segons el parer d'aquest Comitè i que ha estat profusa i reiteradament exigit, és pel que el jutjador ha de motivar el fet que el porta a aplicar la sanció fora del seu grau mínim ".

l'Atlètic va recórrer dimecres passat la sanció de tres partits a Filipe Luis per la targeta vermella rebuda davant el Barcelona en la 22a jornada de lliga per una entrada a Messi, que va poder continuar el partit amb normalitat. Per al club blanc- la sanció contra seu lateral esquerre era "desproporcionada" .