Inicio Borrador

Una dona agredeix una àrbitra de 18 anys en un partit a Granada

Compartir

El partit del passat dissabte de la Tercera Andalús Juvenil que va enfrontar al CD Barri de la Creu i al CD Cijuela 2008 va viure un espectacle vergonyós indigne d'un esport com el futbol. Segons publiquen mitjans de comunicació com 'El Mundo', l'àrbitra del xoc va resultar agredida per la madrastra d'un dels jug adors que jugaven en l'enfrontament que xiulava.

La jove , de 18 anys d'edat, va denunciar aquesta agressió davant la policia, de la mateixa manera que altres comentaris ofensius del president del club local , que va assegurar una i altra vegada que "aquesta tia no està capacitada per arbitrar " .

Segons el Sindicat d'àrbitres, l'àrbitra pateix lesions severes que l'obliguen a portar collarí durant tres dies com a conseqüència de la" cervicàlgia, contusions i macadures que presenta al coll ".

L'acta del partit que va redactar la pròpia agredida assenyala que la dona que la va colpejar també el va insultar de forma repetida. "Pallassa, ets una gilipolles, tros de tonta", cridava l'agressora a l'àrbitra de 18 anys.

El mateix Sindicat d'Àrbitres ha denunciat la situació, assegurant a través del seu bloc a Internet que els col·legiats no suporten estar "farts de comptar cada cap de setmana aquest tipus de notícies", acusant la Reial Federació andalusa de Futbol de no haver defensat "mai" als àrbitres.