jueves, 13 agosto 2020 8:23

Neymar insulta Manolo Lama: "Ets ximple, parles merda"

"recadito per a un reporter que parla merda" . Amb aquest títol tan 'suggerent', Neymar ha volgut sortir al pas dels rumors que el relacionen amb el Reial Madrid, informació que ha sonat amb força en els últims dies i que periodistes esportius de prestigi a Espanya com Manolo Lama havien donat per fet.

El futbolista brasiler del Barça ha pujat un vídeo al seu compte de snapchat en què es dirigeix ??personalment al periodista de la Cadena COPE . < em> "Manolo Lama, has dit que estava ahir a Madrid. Comença a dir veritats, ets un ximple " , assenyala Neymar, gravant des d'un lloc en el qual es pot un quadre seu amb Luis Suárez celebrant un gol.

Des de Catalunya han entès totes aquestes informacions publicades des de Madrid com un instrument de desestabilització del club blaugrana. Pel que sembla, Florentino oferiria 35 milions d'euros per any Neymar i faria efectiva la seva clàusula de rescissió de 190 milions d'euros.

Per la reacció de Neymar, gràcia, el que es diu gràcia, no li ha fet molt.

recadito PER A UN REPORTER QUE PARLA MERDA, Neymar li va enviar un missatge al periodista Manolo Lama. ¡EPAAA! pic.twitter.com/s9d6Mpxksv

& mdash; Actual Futbol (ActualFutbol) 29 gener 2016

Artículos similares