Compartir

Aaron Ramsey ho ha tornat a fer . El futbolista gal·lès va complir amb la seva obligació, marcar un gol per al seu club, l'Arsenal, però la mort de l'actor Alan Rickman ha desterrat de nou la coneguda com 'maledicció de Ramsey'.

El jugador de l'Arsenal no sol veure porta amb facilitat però quan ho fa, les xarxes socials es temen el pitjor . I no és per menys, ja que per casualitat o no, el cert és que cada vegada que marca un gol mor un famós.

El gol que va iniciar aquesta tètrica ratxa va arribar el 16 d'octubre de 2009, quan Ramsey va fer el seu primer gol amb la selecció de Galés. Tan sols dos dies després, moria el periodista Andrés Montes . Des de llavors, els gols del futbolista han coincidit amb les morts de Steve Jobs, Paul Walker, Ossama bin Laden o Robin Williams , entre d'altres.

L'últim a sumar-se a aquesta llista negra ha estat l'actor britànic Alan Rickman, mort hores després que Ramsey avancés a l'Arsenal en el partit que va enfrontar els 'Gunners' amb el Tottenham. I per si fos poc, el futbolista gal·lès també va marcar abans de la mort de David Bowie.

Aaron Ramsey i la seva maledicció de gols i mort .. .. que cada vegada que s'anota un gol mor un famós … avui, Alan Rickman pic.twitter.com/1Ej8cRB3J1

& mdash; Cesar Martinez ® (@ camo1927) 14 gener 2016