Compartir

La mort del futbolista es va produir quan un desconegut que es transportava en motocicleta va disparar contra el jugador . El cos del jugador de la Selecció Nacional d'Hondures va quedar a terra, al costat del seu vehicle, un Porsche Cayenne negre.

A l'escena, a la qual van arribar membres de Medicina Forense per realitzar l'aixecament del cos, es van trobar almenys nou casquets de bala. Dades preliminars estableixen que el futbolista va rebre 11 impactes de bala en ple rostre .

La Policia Nacional d'Hondures va acordonar l'escena a la qual van arribar familiars, excompanys del futbolista i amics, i va iniciar un operatiu a tota la ciutat per trobar els responsables del fet.

Fins al moment es desconeixen la causes per les quals es va produir el crim i s'analitza el vídeo de les càmeres de seguretat del centre comercial. Preliminarment es va saber que el jugador estava acompanyat per diversos amics i companys del Club Esportiu Vinya a.

Arnold Peralta era un jugador fort. Jugava com a migcampista i va arribar a jugar fora del seu país enrolat al Glasgow Rangers d'Escòcia.