Compartir

Tranquils, els Phoskitos seguiran comercialitzant i si ets llaminer podràs comprar-los en qualsevol establiment sense problemes. Que aquest bollo s'hagi convertit en tendència a Twitter aquest dimecres no es deu a una novetat en el seu disseny, sinó a un càntic de l'afició del Cadis.

El Reial Madrid visita aquest dimecres la ciutat andalusa i els seus seguidors no han perdut l'ocasió de rebre a l'equip blanc d'una forma molt particular. En aquesta ocasió, no són els jugadors el centre de totes les mirades, sinó el seu entrenador, Rafa Benítez, a qui han rebut al crit de "Benítez, grassonet, et fartes a Phoskitos".

Lluny de passar desapercebut, el càntic ha revolucionat les xarxes socials i Phoskitos figura des de primera hora de la tarda entre les tendències més comentades a Twitter. Aquí, a més de les paraules de sorpresa pel TT , alguns usuaris han decidit compartir les seves pròpies composicions.

Després de les comentades burles a l'entrenador del Reial Madrid, El Carranza es vestirà de gala per rebre el Reial Madrid en el partit d'anada setzens de la Copa del Rei.

Colmenero aquí la prova & # 128.514; & # 128.514; pic.twitter.com/5kQhdIr3ve

& mdash; Antonio Villalba (@ antoniovt97) 2 desembre 2015