Quantcast

Nuno deixa València, però sense aclarir si es va o si el fan fora

Va ??assenyalar que havia estat un orgull haver estat entrenador del València , es va mostrar agraït i va desitjar el millor de cara al futur al club valencià.

Nuno va arribar a València fa un any i mig i en la seva primera temporada va aconseguir classificar a l'equip per a la Lliga de Campions, però en l'actual no ha pogut aconseguir un patró de joc, ni sentir-se acompanyat per l'afició que li ha acomiadat en moltes ocasions a Mestalla al crit de "Nuno, ves-te'n ja" .

Tot i haver comptat des del primer moment amb la confiança absoluta del propietari del València, Peter Lim , i d'haver quedat aquesta temporada, després de la marxa del director esportiu, Francisco Pérez Rufete, com a màxim responsable de la parcel·la esportiva del club, el projecte s'ha truncat.

Les paraules de Nuno en roda de premsa després de la derrota per 1-0 a Sevilla no van ser concretes i l'únic que va quedar clar va ser que aquest dilluns hi haurà una reunió amb la presidenta del club, Layhoon Chan , després de la qual es concretaran els detalls posteriors al anunci efectuat avui.

Nuno va aconseguir en l'última jornada del passat campionat que el València es classifiqués per a la Lliga de Campions i de la seva mà va superar el passat estiu la fase prèvia davant el Mònaco.

< p> En l'actual campanya, el València mai ha mostrat un estil definit de joc, ni a la Lliga, ni a la Lliga de Campions. En el campionat nacional el València és onzè, però a tan sols cinc punts de la Lliga de Campions , encara que en el primer terç de la Lliga ha donat una mala imatge amb millors resultats que joc.

A la Lliga de Campions, el València està a un partit de la classificació per vuitens de final, encara que no depèn de si mateix. Ha de guanyar l'Olympique de Lió a Mestalla el dia 9 i esperar una punxada del Gant a casa davant el Zenit de Sant Petersburg.

L'afició del València no ha sintonitzat amb el tècnic qui, decisió després decisió, ha aconseguit que la fractura fos més gran, amb exemples recents d'aquest distanciament entre els quals ha destacat la decisió de no comptar amb Álvaro Negredo. Tot i que Negredo no estava en el seu millor moment, la determinació de Nuno va propiciar que l'afició es posés de part del jugador .

Els canvis inesperats en les alineacions, la sensació existent que el protagonisme en les formacions depenien del representant del jugador, en un club en què la presència de Jorge Mendes ha estat constant , també han influït.

L'última determinació cridanera del tècnic ha tingut lloc en la trobada d'avui. Ha estat l'exclusió de l'alineació del porter Jaume Doménech, que fins al moment ha estat el jugador clau del València en una temporada discreta.

Després de la reunió d'aquest dilluns, s'anunciarà l'estratègia del club per substituir a Nuno a la banqueta del València i tractar de redreçar el rumb de l'equip.

Comentarios de Facebook