Compartir

La guerra entre els fans de Valentino Rossi ha passat d'anar contra els seguidors espanyols de Marc Márquez , a tots els esportistes espanyols en general. Els italians estan aquests dies presumint de mala educació contra tot el que tingui a veure amb els èxits esportius relacionats amb la nostra bandera.

Després que Álvaro Morata , jugador del Juventus, hagi rebut insults, també el nedador espanyol Carlos Hernández ha estat xiulat pels italians en guanyar la medalla d'or dels 100 metres braça dels Europeus de Natació per a esportistes amb Síndrome de Down . Que el mundial de Moto GP se li hagi escapat de les mans a Rossi no ha caigut gens bé.

L'entrenador del afectat, Joaquín Juárez, ha explicat a 'El partit de les 12' que "durant els dies del campionat ens van estar increpant amb crits de 'Márquez' biscotto '!" . Els italians segueixen en peu de guerra amb el tema Rossi-Márquez , intentant desprestigiar al titllar-lo de 'gai' , que no hauria de ser cap deshonra, o insultant al pilot espanyol a les tertúlies de programes esportius. Suma i segueix.