viernes, 25 septiembre 2020 11:40

La premsa italiana i la seva guerra amb Marc Márquez: "Sovinteja locals d'ambient gai"

El serial entre Valentino Rossi i Marc Márquez continua després que el mundial anés a parar a mans de l'espanyol Jorge Lorenzo i copant els titulars per la puntada de l'italià a l'espanyol. L'odi no cessa i la premsa italiana segueix intentant desprestigiar al pilot d'Honda titllant d'homosexual perquè "freqüenta locals d'ambient gai".

Alguns diaris del país estan utilitzant arguments com que mai se l'ha conegut núvia ni surt a sopar amb cap dona per dir- gai , que, d'altra banda, tampoc hauria de ser cap deshonra, però usar la tendència sexual d'algú amb tints homòfobs i de burla és un tema molt seriós. L'Agrupació d'esportistes homosexuals, transsexuals i bisexuals ja han presentat una denúncia pública a aquestes declaracions que els semblen "repugnants" .

Però la cosa no es queda aquí i és que no van tenir prou amb què dos reporters italians es ficaren a casa per gravar i agredir suposadament, que també asseguren que "té una relació simbiòtica amb el seu mare ", o insults com " cretí " o epígrafs sota el títol de " la gran estafa ".

Els periodistes italians continuen al peu de guerra amb el debat Márquez i Rossi i probablement no se'ls oblidi en un temps, ja que per a ells és molt estimat el Doctor. Excusa amb la qual justifiquen que l'actitud de Márquez sigui pròpia del "antideporte" . Cadascú que tregui les seves pròpies conclusions.