Compartir

Johan Cruyff , té càncer de pulmó , segons ha confirmat Catalunya Ràdio. La malaltia li ha estat detectada aquesta mateixa setmana.

El que va ser jugador i tècnic del F. C Barcelona, ??que té actualment 68 anys , està sent sotmès a diferents proves des del passat dimarts, perquè els metges puguin determinar quin és l'abast exacte de la malaltia.

Segons recull el diari Sport, diverses fonts properes a l'holandès han assegurat que després de conèixer la notícia es troba fort i amb ànim per afrontar el càncer.

Cruyff, principal artífex del Dream Team, va abandonar la banqueta del Barça el 1996. Després només li hem vist treballar com a seleccionador de Catalunya des de 2009 fins a 2012.

Un dels seus grans vicis ha estat, sens dubte, el del tabac . No obstant això, Cruyff es va veure obligat a abandonar el 1991, quan va haver de ser operat a cor obert després de patir una greu insuficiència coronària.

Després d'això, va arribar a protagonitzar una campanya anti tabac, amb el lema: "En la meva vida he tingut dos grans vicis: fumar i jugar a futbol. El futbol m'ha donat tot a la vida i, en canvi, fumar gairebé m'ho treu ".