Compartir

El exjugador de bàsquet Lamar Odom ha abandonat avui l'Hospital Sunrise de Las Vegas , on va ser ingressat en estat greu fa just una setmana després de ser trobat en estat d'inconsciència en un bordell de Nevada.

Encara que des que es va anunciar la seva millora física s'havia rumorejat que podria abandonar l'hospital, ha estat un amic d'Odom el que ha confirmat la bona notícia al portal I! News.

Segons informa aquest mateix portal, l'ex aler dels Lakers ja es trobaria de camí a Los Angeles amb la seva dona, Khloe Kardashian. Un cop allà començarà a rebre tractaments especials per completar la seva recuperació.

La primera fase serà la de començar a caminar de nou , per la qual cosa haurà d'afrontar diverses teràpies, segons Los Angeles Daily News.

Mentre Lamar Odom comença la seva recuperació, la policia segueix amb la seva recerca per intentar aclarir què va ser el que va passar al bordell de Love Ranch, on suposadament va gastar 75.000 $ en tres dies.

De moment, apunten que simplement es tracta d'un cas de consum de drogues i descarten qualsevol altre tipus d'implicació criminal.