Compartir

Raúl González es retira als seus 38 anys d'edat, deixant enrere més de 20 anys que ha dedicat al món del futbol. En ells no només ha guanyat molts i nombrosos títols, sinó que ha demostrat ser una llegenda per al qual fos el club de la seva vida, el Reial Madrid. En aquests anys no només ha jugat amb la samarreta blanca, sinó que ha passat per altres diferents clubs, en els quals també ha demostrat ser un gran aconseguint diferents títols.

No només és un mite, una llegenda, en el futbol, ??sinó que en el familiar no es queda enrere. Així, amb la seva dona i els seus cinc fills forma una de les famílies més consolidades i estables.

Fem un repàs a la trajectòria d'un dels grans del futbol, ??dins i fora dels camps.

Va començar a l'Atlètic de Madrid

Raúl González, o Raúl com tots el coneixen, va néixer a Madrid allà per 1977. Des de petit va tenir molt clar que el seu somni era ser futbolista, ia dia d'avui podem afirmar que és molt més que això, és una autèntica llegenda. Encara que li relacionem amb el club blanc, els seus inicis no van ser aquests. Els seus primers passos de futbolista dels va donar com a jugador del seu barri natal, Sant Cristóbal dels Àngels, on va haver de mentir sobre la seva edat per poder jugar. Anys més tard, gràcies al seu pare, va ingressar en els equips filials de l'Atlètic de Madrid, equip en el qual va romandre diversos anys, ascendint de categoria i ajudant al seu equip a ser campió.