Quantcast

Envia per error un missatge a un estrany 30 anys menor … I es casen!

El punt d'inici d'aquesta història d'amor, al marge de l'error del missatge de Kasey, que proposa una cita, és la resposta d'Henry, que estava treballant quan va rebre la trucada.

I és que, a més de dir-li educadament a Kasey que tenia el número equivocat, li va deixar anar que si no estigués anant a la feina, podien haver quedat. És més, va proposar una cita per un altre dia. Kasey es va emportar una gran sorpresa i entre la vergonya i la proposta de cita va contestar que estava de viatge de negocis a Denver (Colorado, EUA) i va posar una disculpa. Què va passar després? Que van seguir xatejant i van acabar quedant una setmana després.

Kasey va explicar al St. Louis Post-Dispatch que estava totalment convençuda d'estar sola i no necessitar un home. "Llavors vaig trobar a Henry" , informa Mirror.co.uk.

Sobre la seva diferència d'edat, Henry assenyala que "realment no significa cap diferència" . I afegeix que estan molt connectats a un nivell profund. "Des del principi, era com si estiguéssim en la mateixa longitud d'ona" , indica.

Dos anys després de la trobada, Henry li va demanar matrimoni a Kasey mentre sentien la seva cançó preferida en un restaurant en el qual estaven sopant. Aquest estiu, s'han casat. Kasey ha indicat a diferents mitjans que "som perfectes l'un per l'altre i cada un de nosaltres som qui som en la nostra relació" . "És molt alliberador. I ens vam divertir molt junts. Tot és una aventura ".

Comentarios de Facebook