Quantcast

Ja hi ha imatge de la nova Bridget Jones 'tunejada' després de la cirurgia de Renée Zellweger

El més probable és que tant Colin Firth en el paper del seu intermitent nuvi, com els milions de espectadors que aniran a veure la pel·lícula a tot el món, passin de puntetes i sense dir ni piu pel canvi d'aparença en la cara de la protagonista .

I n la fotografia que s'ha fet pública, l'actriu posa caracteritzada com el personatge que li va donar fama i abraçant un iPad, dispositiu en el qual probablement ara desenvolupa les seves diaris . I és que els temps canvien i la seva cara també.

Aquesta és la primera imatge de tall oficial que té de "Bridget Jones 's Baby", una història que arribarà a la pantalla poc després del llançament d'un nou llibre en la saga d'aquest personatge.

En aquest tercer lliurament, com el títol indica, Bridget Jones es convertirà en mare, però no es coneixen més detalls de la trama.

El que sí que està confirmat és el retorn de Colin Firth, que va ser part de les dues primeres entregues del film, i la incorporació de Patrick Dempsey en reemplaçament de Hugh Grant , que va rebutjar sumar-se a la pel·lícula.

Comentarios de Facebook