Quantcast

L'assassí va poder anunciar la matança d'Oregon en un xat

La pregunta a aquesta hora és: Qui va penjar el missatge? Va ser Christopher Harper Mercer? Hi ha precedents que semblen confirmar-ho. Tothom es acord d'un missatge anterior, de fa gairebé tres anys quan un tètric missatge incloïa també l'anunci d'un suïcidi: "Vaig a suïcidar-me el divendres i serà una notícia grossa. Estigueu atents a les 9 del matí ". I aquell divendres 14 de desembre de 2012 al matí, un dia que no s'esborrarà en la consciència de l'estat d'Oregon, Adam Llança assassinava a 20 nens i 6 Adults abans de suïcidar-se a l'escola del poble de Newtown , al costat de la ciutat de Nova York.

El problema ara, tal com publica el diari El Mundo, és que els 'posts' a 4chan.org, són totalment anònims. I és difícil saber qui està penjant missatges. A més, el fil que podria haver estat iniciat per Mercer ha estat retirat d'Internet.

El fòrum 4chan.org va ser creat el 2003 i inicialment va ser molt popular entre els aficionats al 'anime' japonès. Compte amb 180.784 usuaris, i no és possible registrar-se a ell .

Comentarios de Facebook