Quantcast

Trinidad Jiménez negocia la seva incorporació a Telefónica en deixar la política

Quan els polítics abandonen l'hemicicle i es retiren de les seves funcions, solen rebre la trucada d'alguna empresa privada per seguir amb la seva carrera professional. Felipe González, Ángel Acebes, José María Aznar o Pedro Solbes. Aquests són alguns exemples clarividents que mostren que reenganxar-se a la vida després de deixar l'acta de diputat al Congrés o Senat és molt rendible.

Trinidad Jiménez , ministra d'Afers Exteriors de la etapa de Zapatero al Govern, va anunciar fa dues setmanes que deixava la política després d'una llarga carrera en què ha ocupat tots els llocs haguts i per haver, tant en l'executiu com al PSOE.

Segons publica 'El Confidencial', Jiménez hauria rebut una irrebutjable oferta de Telefónica per treballar en el sector privat. Pel que sembla, la malaguenya seria assessora internacional del gegant de les telecomunicacions.

Felipe González, tal com relata la informació, podria estar intercedint amb el president del grup, César Alierta , perquè Trinidad Jiménez ocupi un càrrec representatiu amb la seva vàlua, ja que l'expresident manté una gran relació amb el propietari de Telefónica.

El càrrec que es planteja per a la socialista seria el mateix que va deixar lliure Rodrigo Rato al realitzar les pertinents investigacions fiscals sobre la seva persona per un presumpte blanqueig de capitals.

Comentarios de Facebook