Quantcast

Reunió històrica d'Obama i Raúl Castro aquest dimarts a l'ONU

El president nord-americà, Barack Obama , es reunirà aquest dimarts amb el seu homòleg cubà, Raúl Castro, a la seu de Nacions Unides a Nova York, segons ha informat un responsable de la Casa Blanca. < br />

La font ha proporcionat aquesta informació a bord del 'Air Force One' , l'avió presidència, durant un vol entre Washington i Nova York.
< / p>

Serà la segona reunió entre Obama i Castro des de l'anunci del restabliment de les relacions bilaterals, el passat 20 de juliol, després de més de mig segle de confrontació. La primera reunió es va celebrar a Ciutat de Panamà a l'abril.

Això sí, la trobada entre els dos líders serà molt efímer , ja que coincidiran durant gairebé 48 hores. La reunió d'Obama i Castro sí que podria servir per contribuir amb un gest que milloraria encara més les relacions entre tots dos país.

Des de Cuba es té clar que l'acostament és la millor postura per al país, cosa que ja ha demostrat en els últims dies, amb freqüents visites a legisladors nord-americans ia diversos empresaris que estan disposats a poder executar models de negoci al país centreamericà.

Comentarios de Facebook