Quantcast

Un trio fallit acaba en tragèdia

Tyler Carlisle i Alexander Michaud eren amics de des de la infància, però un trio fallit es va dur la seva amistat per davant i la vida de Carlisle … gairebé també la de Michaud. Tot va passar el passat 26 de maig a desgraciades circumstàncies que ara surten a la llum.

Segons explica el diari Daily Mail i es d'acord amb els informes policials, Carlisle, acabat de llicenciar en Yale, i el seu amic es trobaven a la mateixa casa casa fent trio amb una dona. Havien begut molt i els tres mantenien relacions sexuals.

En un moment donat Carlisle va sentir que ella li prestava al seu amic massa atenció i va patir un atac de gelosia . Llavors va agafar un ganivet de la tauleta de nit i l'hi va clavar al seu amic al coll.

" Michaud no recorda com va arribar al saló, on es va asseure i va dir a la dona que cridarà a emergències, alhora que aquesta li tapava la ferida amb una camisa blanca ", explica l'informe policial. Poc després Carlisle, penedit i espantat va seure a la finestra i va saltar. La mort va ser a l'acte.

Tant Michaud com la dona, la identitat no ha transcendit, van ser traslladats a l'hospital i posteriorment donats d'alta sense més complicacions.

Comentarios de Facebook