viernes, 25 septiembre 2020 12:37

Una col·laboradora de 'Celebrity Big Brother', agredida amb un got a plató

Tots els concursants que passen per Guadalix de la Serra coincideixen a assegurar que la casa magnifica els sentiments. Durant les 16 edicions del concurs a Espanya hem presenciat absolutament de tot, encara que de moment ningú ha perdut els nervis tant com en el 'Celebrity Big Brother'.

L'últim debat del reality va tenir una repercussió inesperada i no precisament per les declaracions d'un dels seus col·laboradors. De fet, la gran protagonista ni tan sols estava implicada en la gran discussió que va provocar el llançament de gots dins del plató.

Segons informa 'The Sun', l'actriu Vicki Michelle va ser ingressada després de patir l'impacte d'un dels gots que va volar en el debat del 'Celebrity Big Brother', després de veure 'embolicada en la tensa discussió que van mantenir Jenna Jameson i Janice Dickinson.

Tot i que la tensió hagués disparat l'audiència, la magnitud de l'incident va provocar qu i la direcció del programa decidís suspendre la seva emissió durant uns minuts i connectar amb el senyal a directe de la casa.

Channel 5, cadena que emet 'Celebrity Big Brother', va publicar un comunicat en el qual va atribuir l'apagada momentani a un "incident", mentre que el presentador, Rylan Clark, va demanar disculpes a l'audiència.