Quantcast

Dagoll Dagom representarà "Mar i cel" per als més vulnerables

El dijous 1 d'octubre la companyia Dagoll Dagom interpretarà " Mar i Cel" gratuïtament per als col·lectius més desemparats de la societat. < / p>

Coincidint amb el dia internacional de la gent gran, Càritas Diocesana de Barcelona , la Creu Roja i els Amics de la Gent Gran volen recordar la situació de precarietat econòmica, solitud i dependència que pateixen moltes persones grans.

A Catalunya hi ha més de 254 mil persones majors de 65 anys que viuen soles. A més, 7 de cada 10 persones són ateses per l a Creu Roja i han vist disminuïda la seva capacitat d'estalvi durant els últims anys.

El 57% d'aquest col·lectiu està seriosament afectat per la crisi.

Com a acció reivindicativa i amb l'objectiu de demanar un compromís amb les administracions i la indústria cultural per garantir el dret humà l'accés a la cultura, la companyia Dagoll Dagom ha convidat a mil persones grans i al voluntariat que les acompanyi el reestrena de l'emblemàtic música l "Mar i cel" al teatre Victòria de Barcelona.

Les quatre entitats que organitzen la representació lamenta n les circumstàncies que envolten la vida d'aquestes persones i fan una crida a que s'incrementin els actes solidaris en benefici dels més necessitats.

El Gran Teatre del Liceu, en solidaritat amb aquesta iniciativa, donarà 60 localitats per assistir a les representacions de l'opera Nabucco. Aquestes entrades es sortejaran entre les persones que assisteixin al teatre Victòria del Paral·lel barceloní.

Comentarios de Facebook