Quantcast

Patufet el musical un espectacle familiar al Coliseum

Els creadors d'aquesta nova proposta són Ferran González i Joan Miquel Pérez autors dels èxits "Pegados, el musical", "Merda d'artista", o "Clic s ".

L'escenari del Coliseum acull ara" Patufet el musical ", un espectacle musical que revisa el conte popular més famós i ntre els pares i els menors de Catalun a.

Aquesta una versió jove i moderna on el petit heroi es troba en un món contemporani on anirà tot tipus d'aventures acompanyat d'una banda sonora excepcional i per projeccions audiovisuals a semi 3D.

Tots aquests mecanismes ajuden a il·lustrar els paisatges per on transcorre la història .

Tot el fil argumental ve de la mà dels nous amics que acompanyen al petit Patufet. Marieta, una delicada amiga que mostra la seva complicitat amb el protagonista i l'adverteix de les dificultats del camí, Tecla , l'ordinador, d'un enginy inigualable i del Clic, de Playmobil, un malhumorat pessimista que es queixa de tot el que li passa.

"Patufet, el musical "és una nova proposta amb una història intel·ligent que diverteix al públic més petit i que, alhora, aconsegueix esgarrapar una reflexió en els adults. < p> Joan Miquel Pérez i Ferran González són dos dels nous autors catalane es que es consagren en el panorama dels espectacles musicals que s'estrenen a Catalunya.

La direcció és de Alícia Serrat i la posada en escena d'Aina Quiñónez, Els Miserables , Pol Nubiala , "Boig per tu", Pau Doz , Grease, Xènia Reguant, "Pegados, el musical", Jofre Borràs i Miquel Malirach, Mali Vanilli.

Dues hores de música, d'alegria i de divertiment dirigides a les famílies < / strong> que volen compartir l'atmosfera incomparable del teatre.

Comentarios de Facebook