lunes, 21 septiembre 2020 15:17

Patricia Gaztañaga torna a la televisió nacional amb TVE

Televisió Espanyola treballa a contrarellotge per tenir a punt per a les pròximes setmanes el seu concurs per a les tardes de la cadena. Segons publica 'Vertele', l'ens públic ha tancat la incorporació de 'Qüestió de temps' , espai que presentarà Patricia Gaztañaga , conductora que va triomfar a les tardes d'Antena 3 amb 'El diario de Patricia'.

La presentadora basca torna d'aquesta manera a la televisió nacional després de molts anys d'absència en les principals cadenes del país. Gaztañaga, que va estar amb Antena 3 des de 2001 fins a 2008, si havia estat conduint diversos programes en l'ETB, la televisió basca, on seguirà presentant, almenys, de moment, el matinal que dirigia fins ara.

El format del programa és molt interessant. Tal i com informa 'Vertele', el reality mostra una sèrie de caixes que contenen diverses històries sobre els seus destinataris. A partir d'aquí, el concursant haurà d'intentar esbrinar què és el que hi haurà dins.

"La caixa del temps oferirà històries d'emoció i sacrifici en què els remitents estiguin absents (per mort, malaltia o compromís laboral d'envergadura) en un moment irrepetible del destinatari , per evidenciar un compromís personal ", segons indica Grup Secuoya, productora del programa.

De moment , el projecte té molt bona pinta. Caldrà esperar a veure com recolza l'audiència el programa.