Quantcast

La CEA s'integra a l'associació europea que representa les pimes i els autònoms

La Confederació Empresarial Andorrana (CEA) ha estat admesa com a membre de la Ueapme. Aquesta organització empresarial representa els interessos de les pimes i autònoms europeus amb seu a Brussel·les. La Ueapme és un interlocutor social europeu reconegut. Representa més de dotze milions d’empreses que donen ocupació a 55 milions de persones del conjunt d’Europa. Formen part de la Ueapme 80 organitzacions empresarials de 35 països.

Això suposarà que les empreses del país podran tenir més visibilitat a nivell europeu i podran, també, establir relacions amb altres firmes. La CEA farà una presentació d’aquest acord a Andorra, que ha estat possible per les gestions dutes a terme per la junta directiva de l'entitat, i gràcies a la col·laboració que manté amb la Pimec, al suport de França i a la tasca de l’ambaixadora d’Andorra a Bèlgica, Ester Rabasa. Un dels fruits d’aquesta entesa va ser l’obertura l'1 de febrer d’una delegació conjunta amb la Pimec amb representació permanent a Brussel·les davant les institucions i organismes de la Unió Europea (UE).

La CEA, fundada l'any 2006, entitat representativa de l’associacionisme empresarial andorrà, realitza una activa funció d’interlocució amb el teixit empresarial andorrà, les institucions i la societat andorrana en general. Té com objectius prioritaris la integració, la promoció, comunicació i creixement d’afiliats i d’empreses individuals dedicant esforços a la promoció del país tant en l’àmbit econòmic com turístic. El seu actual president, Xavier Altimir, deixarà el carrer el proper mes de setembre.