Quantcast

Jordi Barceló porta la música del piano a l'Encamp en clau de llum

El pianista, compositor i pedagog Jordi Barceló ha estat aquest dijous a la nit el protagonista d’una nova actuació en el marc del cicle Encamp en clau de llum. El pianista ha interpretat un repertori de tretze cançons, la majoria composicions pròpies, com ‘Tocant el cel’, ‘La grandalla’, ‘El torb’, ‘Esperança’, ‘Secrets dʼAndorra’ o ‘Matins’, i peces clàssiques de Chopin i Bach. L’actuació ha tingut lloc a la sala de festes del Complex Esportiu i Sociocultural d'Encamp arran de la pluja, ja que inicialment estava previst que Barceló actués al camp de futbol de la Prada de Moles.

Mentre l'artista tocava el piano, en una pantalla gegant s'han anat projectant imatges del patrimoni encampadà. Una cinquantena de persones han assistit a l'actuació.

Barceló dirigeix l'escola de Música de les Valls del Nord, on imparteix classes de piano clàssic, modern i jazz. Compagina aquesta feina amb la direcció musical de la banda de música Grossband de la Massana, integrada per trenta músics.

El cicle Encamp en clau de llum es clourà la setmana que ve amb l’actuació d’Iarakè & Ginger, que tindrà lloc a la plaça Sant Miquel el 30 d’agost. Al llarg de l'estiu aquesta iniciativa ha servit per apropar la música i el patrimoni cultural de la parròquia als assistents a les diferents propostes.