Quantcast

Una quarantena de padrins participa en el campionat de petanca i mostra de pastissos d'Ordino

Una quarantena de padrins han participat aquest dijous en la quinzena edició del campionat de petanca i mostra de pastissos que s'ha dut a terme a la casa pairal d'Ordino. Es tracta d'una iniciativa que es fa cada estiu i que busca, tal com ha comentat la consellera d’Educació, Cultura, Joventut i Benestar Social del comú d'Ordino, Vanessa Fenés, que “competeixin entre ells i que passin una bona estona”. Tal com han destacat des de la casa pairal, es tracta de l'any en què hi ha hagut més participació, especialment en el concurs de petanca.

D'aquesta manera, els padrins han competit per guanyar un dels tres guardons que es lliuraven en el marc del concurs de petanca i també n'hi ha hagut que han pres part en la mostra de pastissos, en què també es reconeixien els tres millors. De fet, han estat vuit les persones, especialment padrines, les que han competit en el concurs de pastissos, presentant-ne de diferents gustos. Responsables de la casa pairal i Fenés els han tastat i han estat les encarregades de decidir quins s'enduien els premis. El lliurament dels guardons, copes en el cas de la petanca i uns trofeus en forma de barret de cuiner en el concurs gastronòmic, ha tingut lloc moments abans del dinar que han pogut degustar els assitents a la jornada.

Fenés ha destacat que es tracta d'un col·lectiu molt actiu i ha recordat, també, les propostes intergeneracionals que es fan coincidint amb les vacances escolars i en les quals prenen part grans i petits.