Quantcast

Santa Coloma s'omple d'escuma de colors amb la Holi party

Santa Coloma encara el darrer dia de festa major amb actes per a totes les edats. Aquest dilluns s'ha celebrat la festa de l'escuma i Holi party, amb la plaça Major de la localitat plena d'escuma de colors. La quarantena de nens i nenes que s'han aplegat han pogut refrescar-se amb l'escuma i, posteriorment, jugar amb la pols colorant que s'ha repartit.

Les activitats continuen a la tarda, amb el grup d'animació infantil Caram i una xocolatada per a tothom. A les set de la tarda es jugarà el tradicional partit de futbol de solters contra casats i, a la nit, el grup Atrium oferirà un ball de nit, seguit del grup de versions de rock Freya i, a dos quarts de tres de la matinada, discomòbil per aquells que vulguin continuar la festa.