Quantcast

Música klezmer i tradicional a Casa Cristo, aquest dimarts, amb el duo Dolce Corda

Els violinistes Alexandre Arajol i Jordi Albelda (duo Dolce Corda) oferiran aquest dimarts, a les 22 hores, una actuació davant del Museu Etnogràfic de Casa Cristo, en el marc de les Nits d’estiu als museus i de l’Encamp en clau de llum.

El repertori que oferirà el duet, eminentment clàssic, comptarà amb una selecció d’obres klezmer, gènere jueu asquenazita, així com peces celtes i tradicionals. El duet tancarà les actuacions musicals de les Nits d’estiu als museus d’Encamp, que al llarg dels mesos de juny, juliol i agost ha portat la música a diferents edificis patrimonials de la parròquia. Pel que fa a l'Encamp en clau de llum, encara queden algunes actuacions de les quals es podrà gaudir fins a finals de mes. Així, la següent serà aquest mateix dijous, 23 d'agost, el concert de Jordi Barceló a la Prada de Moles. Iarakè & Ginger tancaran la programació amb un concert a la plaça Sant Miquel, el 30 d’agost.